Ανακοινώσεις

Εβδομάδα κίνησης - Be active

Η εκστρατεία προώθησης της σωματικής δραστηριότητας NowWeMOVE (NWM) ξεκίνησε από το Διεθνή Οργανισμό για τον Αθλητισμό και Πολιτισμό (ISCA) και έχει προγραμματιστεί να συμπεριλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες με στόχο τους ευρωπαίους πολίτες και την προώθηση της σημασίας και των οφελειών της τακτικής σωματικής δραστηριότητας.


Οι γενικοί στόχοι της εκστρατείας είναι να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση σχετικά με τα οφέλη του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης μεταξύ των ευρωπαίων πολιτών, την προώθηση ευκαιριών για δραστηριοποίηση στον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση, και να επιτρέψει την βιώσιμη και καινοτόμο ανάπτυξη ικανοτήτων στους φορείς που παρέχουν πρωτοβουλίες σωματικής άσκησης μέσω της υπεράσπισης και λύσεων με ελεύθερη πρόσβαση.


Η Κύπρος λαμβάνει μέρος στην  πανευρωπαϊκή εκστρατεία με  Εθνικό Συντονιστή τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού και το πρόγραμμα Αθλητισμός Για Όλους. Το Σχολείο μας συμμετείχε στην Εκδήλωση με δραστηριότητες που σχεδιάστηκαν από την ομάδα των καθηγητών της Φυσικής Αγωγής και πραγματοποίησαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό οι μαθητές μας.

 

Δείτε σχετικό βίντεο!

<< Πίσω στην προηγούμενη σελίδα