Καλωσόρισμα

Η Διεύθυνση, το Προσωπικό και η Μαθητική Κοινότητα του Περιφερειακού Λυκείου Λιβαδιών ως ενεργό κύτταρο της κοινωνίας δρα και αναπτύσσεται με όραμα έναν καλύτερο κόσμο. Τα οράματα και τις δράσεις μας θα μοιραζόμαστε μαζί σας μέσα από τον νέο ιστότοπό μας.

 

Είναι με ιδιαίτερη μας χαρά που σας υποδεχόμαστε στο σχολείο μας, μέσα από το ανανεωμένο διαδικτυακό μας περιβάλλον. Σε μια εποχή που η τεχνολογία έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, τα σχολεία καλούνται να προσαρμοστούν στις νέες τεχνολογίες επικοινωνίας και πληροφορίας. Ο κόσμος αλλάζει και μαζί του αλλάζει και ο τρόπος που ζούμε. Η ραγδαία ανάπτυξη και εξέλιξη στον τομέα των τεχνολογιών αυτών, υπόσχεται νέες ανέσεις, καλύτερη ανθρώπινη επικοινωνία και μας παρέχει μεγαλύτερες δυνατότητες για την επίτευξη των στόχων μας. Πιστεύουμε ότι με τη νέα και ανανεωμένη μας ιστοσελίδα αξιοποιούμε την τεχνολογία, και πιο συγκεκριμένα το διαδίκτυο, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.  

Θα θέλαμε να σας βεβαιώσουμε ότι η ιστοσελίδα αυτή φτιάχτηκε με πολύ μεράκι και με αυστηρή τήρηση τουκώδικα δεοντολογίας και των βασικών αρχών σχεδιασμού σχολικού ιστότοπου.  Με βάση λοιπόν το κώδικα αυτό, στην ιστοσελίδα μας θα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και στοιχεία για τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου, διάφορες εκδηλώσεις και επιτεύγματά των μαθητών κατά τη διάρκεια του παρόντος σχολικού έτους αλλά και διασυνδέσεις με χρήσιμους φορείς και υπηρεσίες.

Καλή Πλοήγηση!

 

 

<<πίσω στην προηγούμενη σελίδα