ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΒΑΔΙΩΝ
Δευ-Παρ – 7.30-13.35
Τηλέφωνα: 24811899, 24811896
Τηλεομοιότυπο: 24811897
Μενού

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας προσκαλέσουμε στο σχολείο την Πέμπτη, 23/11/2023, μεταξύ 1.40 μ.μ. και 3.00 μ.μ., για να συναντήσετε τους/τις καθηγητές/τριες και να συζητήσετε μαζί τους θέματα, που αφορούν στην επίδοση και στη συμπεριφορά των παιδιών σας.

Για διευκόλυνσή σας παρακαλείστε: α) να γνωρίζετε το τμήμα και τους/τις καθηγητές/τριες των παιδιών σας  β) να φέρετε μαζί σας το φυλλάδιο, που σας αποστέλλουμε, τα ονόματα των καθηγητών/τριών και την αίθουσα στην οποία θα τους συναντήσετε.

H συνομιλία του γονιού/κηδεμόνα με τους/τις καθηγητές/τριες είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, γι΄ αυτό παρακαλείστε να περιμένετε τη σειρά σας έξω από τις αίθουσες.

Αν θέλετε να συζητήσετε διεξοδικά προβλήματα ή θέματα που αφορούν το παιδί σας με κάποιους/ες καθηγητές/τριες, μπορείτε να τους/τις συναντήσετε τις μέρες και τις ώρες που σας έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Με την ευκαιρία, σας ενημερώνουμε ότι για τη διαμόρφωση των μαθητών/τριών μας σε συνειδητούς, υπεύθυνους και δημοκρατικούς πολίτες, θέσαμε ως έναν από τους πρωταρχικούς στόχους της σχολικής μας μονάδας, για ολόκληρο το παρόν σχολικό έτος 2023 - 2024, την Κοινωνική Αγωγή των μαθητών/τριών μας, δηλ. τη μείωση των απουσιών ή την εξάλειψη από την αποχή από το μάθημα χωρίς λόγο και τη μείωση, (αν αυτό είναι δυνατό) ή την εξάλειψη των εσκεμμένων από τους/τις μαθητές/τριες ζημιών στον σχολικό χώρο, την υπακοή / πειθαρχία στους σχολικούς κανονισμούς κ.ά.  Για την επίτευξη των πιο πάνω στόχων ζητούμε και ευελπιστούμε στη βοήθεια και στη συνεργασία σας.

Πιο κάτω θα βρείτε το φυλλάδιο με τα ονόματα των καθηγητών/τριών και την αίθουσα στην οποία θα τους συναντήσετε, μαί με το σχεδιάγραμμα του σχολείου.

 

Λιβάδια, 17/11/2023                                                        ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ